Президент пояснив, у чому прорахунок ворогів на окупованих територіях

Президент пояснив, у чому прорахунок ворогів на окупованих територіях
Проблема Росії у тому, що вона не розуміє прагнення українців жити вільно
фото: Офіс президента

«Росія назавжди програла Україну»

На півдні та сході нашої країни ситуація ще дуже складна, далека від того, щоб говорити про відновлення. Про це сказав президент України у своєму відеозверненні 15 квітня.

В окупованих районах Херсонської та Запорізької областей російські військові продовжують терор проти мирних мешканців нашої держави. Відшукують усіх, хто хоч колись був пов'язаний з українською армією чи державними структурами.

«Окупанти думають, що їм це якось спростить контроль над територією. Але вони дуже помиляються. Вони обманюють самі себе. Проблема окупантів не в тому, що їх не сприймають якісь активісти, ветерани чи журналісти. Проблема Росії в тому, що її не сприймає – і ніколи вже не сприйматиме – увесь український народ. Росія назавжди програла Україну. Та й що там казати – увесь світ програла. Ніде вже її не сприйматимуть», – сказав Зеленський.

Жорстокість, із якою російські війська намагаються завоювати Приазов'я, Донбас, Харківщину, лише добиває навіть мінімальні шанси цих територій і цих людей хоч коли-небудь у майбутньому мати будь-які зв'язки з цією державою.

Як повідомлялося, стало відомо, скільки населених пунктів України звільнено від окупантів.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 15 квітня прокоментував прогнози щодо тривалості війни з РФ.

Також Зеленський розповів, яке рішення допоможе наблизити мир в Україні (відео).

А ще він повідомив, що 15 квітня провів важливу зустріч з усіма керівниками силового блоку держави щодо ситуації в Маріуполі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: