Росіяни перекидають кораблі з Криму в Новоросійськ: названо причину

Росіяни перекидають кораблі з Криму в Новоросійськ: названо причину

Партизанам вдалося зафіксувати переміщення кораблів, військ та техніки російського флоту в порту «Кавказ»

Окупанти перекидають кораблі з тимчасово окупованого Криму в Новоросійськ через побоювання нових атак ЗСУ по чорноморському флоту РФ. Про це повідомляє військовий рух українців та кримських татар «Атеш».

Агенти «Атеш» зі складу військових чорноморського флоту Росії передають інформацію, що окупанти перекидають кораблі з Криму в Новоросійськ.

Партизанам вдалося зафіксувати переміщення кораблів, військ та техніки російського флоту в порту «Кавказ». Зазначається, що війська надалі будуть доставлені до Новоросійська.

«Це робиться через успішні ракетні удари українських сил по флоту росіян. Рівно 2 місяці тому було знищено великий десантний корабель «Мінськ» та підводний човен «Ростов-на-Дону» у бухті Севастополя. Саме завдяки агентам «Атеш» та простим Севастопольцям це стало можливим», – пояснюють в «Атеш».

Партизани повідомляють, що у лавах російського флоту паніка, тому що вони передбачають, що будуть нові удари по їхньому флоту і намагаються їх врятувати. 

Нагадаємо, триває 628-а доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти нашої держави. Протягом доби відбулось 50 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав два ракетних та 32 авіаційних ударів, здійснив 23 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. На жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: