Розвідка обіцяє знайти убивць воїна ЗСУ, який вигукнув перед смертю «Слава Україні»

Розвідка обіцяє знайти убивць воїна ЗСУ, який вигукнув перед смертю «Слава Україні»
фото скріншот відео

Андрій Юсов: «Це ще один прояв саме геноцидної війни і політики геноциду агресора – Росії»

Розстріл росіянами українського полоненого воїна Тимофія Шадура, відео якого поширили у мережі, є одним із проявів геноцидної війни Росії проти України. Головне управління розвідки України докладе всіх зусиль для того, щоб знайти винних у жорстокому вбивстві українського військового. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону.

За його словами, росіяни опублікували відео жорстокого вбивства для того, щоб деморалізувати українців. Однак це не подіяло і тільки додало як військовим, так і мирному населенню ненависті до Росії.

Юсов наголосив, що Україна дотримується правил Женевських конвенцій.  Пошук виконавців цього злочину, щоб вони понесли відповідальність, уже відбувається і це «питання честі», підсумував він. «Росіяни свідомо записали цей злочин на відео і свідомо його оприлюднили. Це ті акти геноциду, яких рашисти не соромляться, і публічна політика цього режиму і цієї так званої армії», – уточнив він.

Нагадаємо, російські загарбники розстріляли українського полоненого захисника за слова «Слава Україні». Володимир Зеленський жорстко відреагував, а Офіс президента пообіцяв росіянам помститись за смерть героя

Читайте також: Розстріл українського воїна. Це було сплановане вбивство

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: