Розвідка повідомила, де Росія сховала свою бойову авіацію

Розвідка повідомила, де Росія сховала свою бойову авіацію
Росіяни можуть використовувати авіацію для підтримки наземних сил окупантів на сході України
фото: gur.gov.ua

Літаки перш за все можуть бути використані на Донбасі

Бойова авіація країни-терориста розміщена в основному на території Росії, щонайменше за 200 км від державного кордону України, поза досяжністю вогню українських сил. Про це представник воєнної розвідки України Андрій Юсов повідомив у коментарі Kyiv Post. Він зазначив, що за оцінками ГУР МО України росіяни можуть використовувати авіацію для підтримки наземних сил окупантів на сході України.

«Ці сили в першу чергу можуть бути використані на Донбасі. Наступ Росії на сході триває, і це реалізація плану Путіна щодо захоплення до кінця березня територій Донецької та Луганської областей», – сказав Андрій Юсов.

Проте представник ГУР прогнозує, що спроба Москви завоювати східні регіони України зазнає невдачі – із літаками чи без них.

«Росії не вдасться реалізувати цей план. Щоб захистити Україну, нам потрібно посилити не лише нашу ППО, а й авіацію зокрема», – додав представник ГУР МО України.

Нагадаємо, військова розвідка має інформацію, що Росія зібрала на заході країни 450 літаків і 300 гелікоптерів.

Раніше генерал розповів, чи має Росія сили для сухопутного наступу з Білорусі. 

Також, за оцінками воєнної розвідки України, білоруські військові будуть змушені підкоритися наказам Лукашенка і можуть бути залучені до вторгнення в Україну.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: