У Києві та низці областей повітряна тривога тривала понад дві години

У Києві та низці областей повітряна тривога тривала понад дві години

Жителям «почервонілих» областей слід негайно перейти в укриття

У Києві та області повітряна тривога тривала з 00:41 до 03:01. Також небезпека спостерігалася в низці північних і західних областей. Моніторингові канали повідомляли про загрозу атаки безпілотників із півночі, ймовірно, типу «Шахед».

Мапа тривог станом на 03:01 виглядає так:

У Києві та низці областей повітряна тривога тривала понад дві години фото 1

Нагадаємо, під час повітряної тривоги у ніч на 20 травня в Києві пролунала серія вибухів. Влада повідомила про роботу сил протиповітряної оборони у столиці, а також навколо повітряного простору Києва.

Згодом стало відомо, що в Дніпровському районі Києва внаслідок ворожої атаки дронів сталася пожежа на даху дев'ятиповерхового будинку. Загоряння локалізовано на площі приблизно 80 кв. м. Інформація про постраждалих наразі не надходила. Крім того, попередньо, зафіксовано падіння уламків на кількох вулицях в Дарницькому та Солом’янському районах Києва

До слова, завершився 450-й день широкомасштабної збройної агресії РФ проти України. Протягом цієї доби противник завдав шість ракетних та 51 авіаційний удар, здійснив понад 30 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Унаслідок обстрілу Кривого Рогу Дніпропетровської області, населених пунктів Степногірськ Запорізької області та Берислав на Херсонщині є загиблі та поранені цивільні особи, знищено житлові приватні будинки та іншу цивільну інфраструктуру. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: