До Києва привезли тіла ще понад пів сотні загиблих захисників «Азовсталі»

До Києва привезли тіла ще понад пів сотні загиблих захисників «Азовсталі»
Українців просять не використовувати домисли та «вкиди» стосовно обміну тілами загиблих
фото ілюстративне, з відкритих джерел

Імовірно, серед загиблих четверо «азовців»

До Києва доставлені останки ще 52 загиблих бійців, які боронили «Азовсталь» у Маріуполі. Припускають, що чотири тіла померлих належать воїнам окремого загону спеціального призначення «Азов». Про це у Facebook повідомила патронатна служба «Янголи Азову».

«Попередньо, решта загиблих належать до інших родів і видів військ. Об‘єктивних даних, які дають можливість ідентифікувати загиблих, поки що дуже мало. Інформація у відкритих джерелах – ЗМІ, Telegram-каналах – не є достовірною. Патронатна служба буде оперативно інформувати рідних стосовно судово-медичної експертизи і ДНК-досліджень», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, зусиллями Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими триває процес повернення тіл загиблих захисників Маріуполя.

Станом на 7 червня вдалося повернути 210 наших військових.

Як повідомлялося, серед усіх тіл, які Росія передала із «Азовсталі» Україні, тільки третина належить бійцям полку «Азов».

Крім того, українська сторона та країна-агресор 2 червня провели обмін тілами загиблих військових за формулою «160 на 160».Обмін відбувся на лінії фронту в Запорізькій області. Це загиблі полку «Азов», 36-ї бригади морської піхоти, СБУ, Державної прикордонної служби, Національної поліції та ін.

Президент Володимир Зеленський підтвердив, що в руках російських окупантів перебувають понад 2,5 тисячі українських бійців з «Азовсталі». Їхнім визволенням займається ГУР Міноборони.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: