Удар по Покровську: поранено поліцейського та героя фільму «20 днів у Маріуполі»

Удар по Покровську: поранено поліцейського та героя фільму «20 днів у Маріуполі»
Володимир допомагав рятувати життя людей у Маріуполі та на Донеччині, а вчора й сам постраждав унаслідок ракетного удару росіян
фото: Facebook / Мстислав Чернов

Поліцейський прибув на місце влучання російської ракети, щоб допомагати постраждалим

У Покровську на Донеччині поранений правоохоронець Володимир, герой фільму «20 днів у Маріуполі». Він прибув на місце ракетного удару росіян, щоб рятувати людей. Про це повідомив режисер Мстислав Чернов у Facebook.

«В Покровську поранений Володимир, герой фільму «20 днів в Маріуполі», поліцейський, який врятував наші життя», – написав він.

Мстислав Чернов розповів, що ризикуючи собою, Володимир постійно допомагав рятувати людей у Маріуполі, а коли вирвався з оточення, то продовжив працювати поліцейським у своїй рідній Донецькій області.

«Сьогодні він прибув на місце влучання російської ракети, щоб як завжди допомогти людям, і цього разу сам потрапив під повторний ракетний удар. Тримайся, друже. Нам ще повертатись у Маріуполь», – сказав режисер. 

Нагадаємо, вчора ввечері російські загарбники завдали ракетного удару по Покровську на Донеччині. Наразі відомо про сімох загиблих і майже 30 поранених.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що росіяни випустили по житлових будинках у Покровську високоточні ракети «Іскандер». Від повторного ракетного удару загинув заступник начальника Головного управління ДСНС у Донецькій області, полковник Андрій Омельченко.

Читайте також: «Коли розбирали завали – прилетіло ще раз». Перші хвилини після атаки на Покровськ (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: