Масштабна повітряна тривога тривала понад дві години

Масштабна повітряна тривога тривала понад дві години
фото: «Главком»

Громадянам слід пройти в укриття

У ніч проти 15 лютого у Києві та низці областей було оголошено повітряну тривогу через загрозу ракетних ударів російських загарбників зі стратегічної авіації.

Повітряну тривогу оголосили в Києві та, Київській, Чернігівській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській та Житомирській областях.

 У Повітряних силах ЗСУ повідомили про ракету з півдня в напрямку Херсонщини.

Згодом захисники неба попередили про небезпеку ракетного удару по Запоріжжю. Далі ракети ворога змінили курс на Дніпропетровщину та летіли у напрямку Кривого Рогу, а також військові попереджали про фіксацію ракет у напрямку Кіровоградської області.

Начальник Київської МВА Сергій Попко також заявив, що у столиці повітряна тривога пов'язана із ракетною небезпекою, через загрозу пусків крилатих ракет.

Пізніше в Силах оборони півдня України заявили про можливий запуск ракет типу «Калібр» з російського фрегата «Адмірал Макаров», що був зафіксований в Чорному морі. Він носій 8 ракет.

У столиці відбій повітряної тривоги оголосили о 7:02.

Масштабна повітряна тривога тривала понад дві години фото 1

Раніше Повітряні сили ЗСУ повідомили, що у Росії з аеродрому Оленья злетіли кілька бомбардувальників Ту-95мс.

Як повідомлялося, у ніч проти 15 лютого російські загарбники завдали ракетного удару по Чугуєву Харківської області. Унаслідок атаки є жертва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: