В Україні відшукали володарку найдовших ніг, встановлено національний рекорд (фото)

В Україні відшукали володарку найдовших ніг, встановлено національний рекорд (фото)
Ноги Ганни на 19 см довші, ніж у Волочкової
фото: Ганна Мохонько/Facebook

Довжина ніг Ганни Мохонько у поперечному шпагаті становить 244 см

Дієтологиню із Полтави Ганну Мохонько офіційно визнано дівчиною з найдовшими ногами в Україні. Відповідна інформація зафіксована у національній Книзі рекордів, про що Ганна особисто розповіла на своїй сторінці у Facebook. Довжина її ніг у поперечному шпагаті становить 244 см. Це на 19 см більше, ніж у російської балерини Анастасії Волочкової, котра може похвалитися лише 225 см.

Про те, щоб спробувати встановити рекорд, Ганна задумалася ще наприкінці жовтня, коли мама надіслала їй статтю про полтавчанку, яка потрапила у 2015 році до Книги рекордів України як жінка з найдовшими ногами. При зрості 179 см довжина її ніг становила 113 см.

«Аня, ти запросто зможеш побити цей рекорд!» – наполягала мати, намагаючись переконати мене подати заявку на реєстрацію. Її слова звучали настільки категорично, що не припускали іншої відповіді, крім позитивної. Мамин натиск, віра в мене, наснага, відверті прохання, а, може, все разом похитнули мою спочатку тверду позицію, і того ж вечора я подала заявку», – розповіла дівчина, зріст якої – 182 см.

Уже за кілька днів вона отримала повідомлення, що статус її заявки змінено на: «формування доказової бази». Потім їй написала керівник національного реєстру рекордів Лана Вєтрова, яка попросила фото- та відеопідтвердження замірів довжини ніг, зріст та коротку біографію.

Раніше у Чернівцях зафіксували віковий рекорд України у категорії «Люди». Дві 87-річні сестри стали найповажнішими жінками-близнючками в країні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: