Верховна Рада оригінально відреагувала на перемогу Kalush у «Євробаченні»

Верховна Рада оригінально відреагувала на перемогу Kalush у «Євробаченні»
«Ще одна визначна перемога попереду!», – ідеться у підписі до логотипу
фото: Верховна Рада України/Facebook

Логотип парламенту у Facebook прикрасила яскрава рожева панамка

Верховна Рада України оригінально відреагувала на перемогу в «Євробаченні» гурту Kalush Orchestra. Так, логотип парламенту у Facebook прикрасила яскрава рожева панамка – аксесуар, у якому виступав на конкурсі соліст гурту Олег Псюк.

«Ще одна визначна перемога попереду!», – ідеться у підписі до логотипу.

На сцені «Євробачення» артисти виступали в розкішних автентичних українських вбраннях, поєднаних із сучасними речами. Рожеву панаму Олег Псюк носить вже давно, вона є важливою та впізнаваною частиною образу, тому її вирішили залишити для конкурсу.

Також ще до «Євробачення» Kalush Orchestra випустили лімітовану колекцію панам. У мерч увійшли два види з вишитими назвами Kalush та Kalush Orchestra. Вартість одного виробу – 500 грн.

Раніше Переможці Євробачення-2022 Kalush Orchestra виконали свій хіт Stefania на кордоні України. Їх зустрічали люди з букетами жовто-блакитних квітів та гучними оплесками.

Гурт, під час виконання пісні, разом з прикордонниками, розгорнули прапор України.

Нагадаємо, 15 травня в італійському Турині відбувся фінал «Євробачення-2022»: переможницею конкурсу стала Україна. Гурт Kalush Orchestra у фіналі конкурсу виступав під номером 12 із піснею Stefania. Друге місце посіла Велика Британія, третє здобула Іспанія.

Під час виступу Kalush на сцені «Євробачення» закликав урятувати бійців із «Азовсталі» (відео).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: