Зеленський подякував подружжю голлівудських акторів за допомогу Україні

Зеленський подякував подружжю голлівудських акторів за допомогу Україні
Міла Куніс та Ештон Кутчер одними з перших відгукнулися на горе українців

фото: Володимир Зеленський/ Тwitter

«Справжній зразок для наслідування»

Президент України Володимир Зеленський висловив подяку голлівудському подружжю Мілі Куніс та Ештону Кутчеру за надану Україні допомогу. Пара уже зібрала $35 млн на допомогу українцям, які вимушено залишили свої домівки. Пост-подяку голова держави опублікував на сторінці у Twitter.

«Ештон Кутчер і Міла Куніс, яка народилася у Чернівцях, одними з перших відгукнулися на наше горе та вже зібрали $35 млн на допомогу біженцям з України. Вражений, наскільки глибоко вони в темі та як серйозно налаштовані. Справжній зразок для наслідування», – написав український президент.

Нагадаємо, ще 3 березня Міла Куніс та Ештон Кутчер запустили сторінку GoFundMe з метою зібрати $30 млн для допомоги українцям, які покинули країну через війну.

«У той час як ми є свідками мужності українців, ми також є свідками неймовірного тягаря тих, хто вибрав безпеку. Через GoFundMe цей збір коштів вплине на зусилля з надання біженцям та гуманітарної допомоги. Фонд принесе користь Flexport.org та Airbn, двом організаціям, які активно працюють на місцях і надають негайну допомогу тим, хто її найбільше потребує. Flexport.org організовує доставку гуманітарної допомоги до місць розміщення біженців у Польщі, Румунії, Угорщині, Словаччині та Молдові. Airbnb.org надає безкоштовне короткострокове житло біженцям з України. Бути з Україною означає підтримувати українців», – йдеться в повідомленні подружжя.

Міла Куніс додала, що вона народилася в Чернівцях і зараз «як ніколи пишається, що вона українка».

Як відомо, акторка народилась 14 серпня 1983 у єврейській родині. У 1991 році її родина емігрувала з України й оселилася у Лос-Анджелесі.

Також експрем'єр Британії за кермом вантажівки привіз гуманітарну допомогу українцям (фото).

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: