ЗМІ: батько загиблого під Львовом 11-річного водія виявився ексінспектором ДАІ

ЗМІ: батько загиблого під Львовом 11-річного водія виявився ексінспектором ДАІ
Романа Гануляка звільнили з ДАІ через хабарництво
Скріншот з відео

За інформацією ЗМІ, батьком загиблого хлопчика виявився Роман Гануляк – колишній працівник ДАІ та капітан міліції

Батьком, який посадив свого 11-річного сина за кермо BMW і той розбився на смерть, виявився капітан міліції та колишній працівник ДАІ Роман Гануляк. Про це Zaxid.net дізнався з власних джерел у правоохоронних органах.

Аварія сталася вночі в четвер, 1 липня, у селі Рясне-Руське біля Львова. В автомобілі BMW 525 їхали троє людей: двоє п'яних дорослих чоловіків та 11-річний хлопчик, який керував машиною. Сісти за кермо йому дозволив 35-річний батько. У машині був також і її офіційний власник, теж нетверезий, – 23-річний мешканець Рясне-Руського. Дитина не впоралась з керуванням, і автомобіль злетів з дороги. Хлопчик загинув на місці, натомість дорослі відбулися травмами без загрози життю.

Як стало відомо Zaxid.net з власних джерел у поліції, батьком загиблого хлопчика виявився Роман Гануляк – колишній працівник ДАІ та капітан міліції. Зазначається, що Роман Гануляк працював у дорожньо-автомобільний інспекції кілька років. Він був старшим інспектором та носив звання капітана.

У 2013 про нього писали на сайті «Дрогобич Інфо» як про фальсифікатора протоколів. Ще про Романа Гануляка як «хабарника» писали на форумах ГО «Дорожній контроль».

У березні 2015 капітана міліції Романа Гануляка затримали у приміщенні управління львівської ДАІ під час отримання хабаря. Того ж дня його звільнили з органів внутрішніх справ.

Односельці Романа Гануляка розповіли ЗМІ, що він доволі конфліктний. Він і раніше дозволяв собі їздити нетверезим за кермом, а також хвалився, що навчив свого сина водити автомобіль.

За фактом нічної аварії, в якій загинула дитина, поліцейські відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: