ЗСУ знайшли на позиціях окупантів склад побутової техніки (відео)

ЗСУ знайшли на позиціях окупантів склад побутової техніки (відео)
скрін з відео

Загарбники знесли у лігво пральні машини, плити та холодильники з усього населеного пункту

Воїни 28-ої окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу показали покинуте на Херсонщині лігво окупантів. Відео вже з’явилося в соцмережах.

Російські загарбники знесли туди пральні машини, плити та холодильники з усього населеного пункту. Крім того, поруч із купою побутової техніки лежать газові балони.

Раніше повідомлялося, що окупанти обстрілюють правий берег Херсонщини реактивними системами залпового вогню, мінометами та важкою артилерією. Тримають під вогневим ураженням Чорнобаївку, Антонівку і сам Херсон.

Нагадаємо, 11 листопада Міноборони України повідомило про звільнення Херсона від окупантів. Збройні сили України зайшли в Херсон. Шляхи відступу російських окупантів перебувають під вогневим контролем української армії.

Російські загарбники на Херсонщині просуваються вглиб на 15-20 км від облаштованих рубежів на лівому березі Дніпра, щоб убезпечитись від обстрілів ЗСУ. 

Також раніше «Главком» повідомляв, як російські пропагандисти відреагували на виведення окупаційного угрупування з Херсона.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: