Опозиція зреагувала на хамську поведінку «слуги» Ковальчука

Опозиція зреагувала на хамську поведінку «слуги» Ковальчука
Ковальчук порадив колегам «фільтрувати» те, що вони говорять
фото: скріншот відео

Ковальчук на підвищених тонах спілкувався із нардепкою Ніною Южаніною

Сьогоднішня поведінка народного депутата від «Слуги народу» Олександра Ковальчука викликала палкі дискусії та обурення його колег, зокрема з фракції «Європейська солідарність», безпосередньо до якої і були усі його звернення. Депутат Володимир Ар’єв написав про хамство колеги у Facebook.

«Черговий скандал у Раді. Рівненський депутат-слуга Ковальчук нахамив (нещодавно взагалі обматюкав) Ірині Геращенко. Цей персонаж сьогодні цілий день хамить нашій фракції – на трибуні взагалі дійшов до блатної мови і погроз», – написав нардеп.

На недопустиму поведінку Ковальчука вказав і депутат Олексій Гончаренко. «Слуга» Ковальчук образив Ірину Геращенко і сказав їй фразу «на місце». Тепер вибачається за свої слова в президіумі», – написав Гончаренко у Telegram.

У свою чергу нардепка Ірина Геращенко вирішила прокоментувати конфлікт і розповіла, що «слуга» Ковальчук, замість фахової дискусії, переходив у Раді на особистості.

«Журналісти запитують, що трапилося в Раді. Та нічого особливого, просто фракція слуг населена місцевими Гогишвілі. Депутат Ковальчук сьогодні хамив Ніні Южаніній під час розгляду поправок, замість фахової дискусії переходив на особистості. А потім, коли нагадала йому про його матюки в залі і поведінку в стилі Гогілашвілі-бикоко, кинув в спину чергове хамство. Ми домоглися вибачень, попри його брехню, що він ніц не бикував», – написала Геращенко у Facebook.

Нардепка також додала, що у нинішньому скликані Верховної Ради відчуває себе, ніби наглядачем у колонії з підлітками. «Відчуття, що по залу треба ходити з камерою фіксації, як поліцейські. Бо якби вони не зафіксували Гогілашвілі, й він би й досі був «добропорядним замміністра». Ми в цьому скликанні Ради відчуваємо себе вихователями колонії для важких підлітків імені Макаренка. Вчимо не матюкатися, не лаятися, не лускати насіння і хоч іноді згадувати, що тут же обличчя, а не …», – уточнила Геращенко.

Як повідомляв «Главком», у парламенті, під час обговорення податку на виведений капітал, між заступником голови Комітету Ради з питань фінансів, податкової та митної політики «слугою» Олександром Ковальчуком та нардепкою від «Європейської Солідарності» Ніною Южаніною виникла палка дискусія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: