Гончаренко подав законопроект про спрощення закупівлі медичних товарів та обладнання для боротьби з коронавірусом

Гончаренко подав законопроект про спрощення закупівлі медичних товарів та обладнання для боротьби з коронавірусом

«Наразі є додаткові потреби для здійснення санітарних та протиепідемічних заходів» – Гончаренко

Народний депутат з фракції «Європейська солідарність» Олексій Гончаренко подав до Верховної Ради законопроект, який передбачає спрощення процедури закупівлі обладнання та медичних матеріалів, необхідних для боротьби з коронавірусом

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Коронавірус шириться світом і ігнорувати це вже неможливо. Тож запропонував колегам прийняти відповідний закон, щоб допомогти медикам оперативно та своєчасно реагувати на випадки зараження. Задля цього ми маємо спростити процедуру публічних закупівель медичних товарів, обладнання та послуг, які є необхідними для боротьби з хворобою та ліквідації її наслідків», – пояснює Гончаренко.

За його словами, наразі є додаткові потреби для здійснення санітарних та протиепідемічних заходів.

«Це є необхідний крок, аби мінімізувати ризики на території всієї країни. Закликаю колег підтримати таку ініціативу, адже за цим законопроєктом стоїть безпека кожного з нас», – зазначив Гончаренко.

0c705cb3-e4c6-4e07-a08e-0f7599d23a42-768x1024.

Нагадаємо, Олексій Гончаренко також власним коштом придбав 125 тестів на виявлення коронавірусу для свого округу на Одещині і закликав інших депутатів-мажоритарників так само допомогти виборцям своїх округів із забезпеченням такими тестами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: