Кремль опустився до того, що коментує відставку Арестовича

Кремль опустився до того, що коментує відставку Арестовича
Про Арестовича висловились у Держдумі Росії
фото:meta.ua

Заява Пєскова підтвердила, що у Кремлі уважно слідкують за скандалами в Україні 

Позаштатний радник Офісу президента Олексій Арестович нещодавно втрапив у гучний скандал через коментарі про події у Дніпрі. Арестович заявив, що багатоповерховий будинок міг бути зруйнований в результаті роботи української ППО. Цю заяву радо підхопили росіяни. Сьогодні Арестович написав заяву про звільнення, що також викликало бурхливу реакцію російських пропагандистів. На скандал відреагував навіть Кремль.  

Буквально через годину після того, як Арестович виклав заяву про звільнення у соцмережу, з'явилася реакція прессекретаря російського диктатора Дмитра Пєскова. 

«Давайте ми не коментуватимемо службові призначення, звільнення, відставки в Україні. Давайте займатись нашими справами», – зазначив Пєсков, якого цитують російські ЗМІ. 

Депутати Держдуми теж почали почали коментувати відставку Арестовича. Зокрема з'явився коментар депутата Олексія Чепи.

За його словами, Арестович  міг «не справлятися повною мірою з антиросійською пропагандою, з брехнею, яка ллється з його вуст», тому було ухвалене рішення про його усунення. 

Він також зазначив, що через поточну риторику, що спостерігається в Києві, заміна Арестовича на політика, «здатного підвести країну до початку мирних переговорів, малоймовірна».

Зазначимо, долею Арестовича останніми днями переймається і путінський пропагандист Володимир Соловйов. 

Нагадаємо, сьогодні Арестович написав заяву на звільнення. Радник офісу президента Олексій Арестович визнав, що зробив помилку, говорячи про те, що ракету, яка впала на багатоповерхівку в Дніпрі, нібито збили українські сили ППО і вибачився, проте не перед усіма. 

Відразу після цього колишній позаштатний радник голови Офісу Президента вже встиг потрапити у черговий скандал, на цей раз, із недоречним жартом. Він заявив, що минулого разу, як йшов з посади, невдовзі почалася війна.  «Минулого разу, коли я йшов, через півтора місяці почалась війна. Побачимо, що цього разу буде», – прокоментував він. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: