Медики підтвердили, що нардеп Юрченко був під наркотиками під час ДТП у Львові

Медики підтвердили, що нардеп Юрченко був під наркотиками під час ДТП у Львові
У Львові нардеп Олександр Юрченко під наркотиками скоїв ДТП і напав на потерпілого водія
Фото: Varta 1

Олександр Юрченко відмовився підписати протокол про адміністративне правопорушення

Оприлюднено протокол патрульної поліції, оформлений на народного депутата Олександра Юрченка, та висновки медогляду, що підтверджують факт його кермування автомобілем у стані наркотичного сп’яніння під час ДТП у Львові.

Фото результату експрестесту на наявність наркотиків у сечі Юрченка опублікував у Facebook народний депутат Гео Лерос.

Фото: Geo Leros / FacebookФото: Geo Leros / Facebook

А вранці 9 липня він оприлюднив протокол, який патрульні інспектори оформили на водія-порушника, та висновок медиків, який підтвердив стан наркотичного сп’яніння Олександра Юрченка на момент ДТП 8 липня.

Для збільшення натисніть на зображення. Фото: Geo Leros / FacebookДля збільшення натисніть на зображення. Фото: Geo Leros / Facebook

216356

Зазначається, що Олександр Юрченко відмовився підписати протокол про адміністративне правопорушення. У патрульній поліції не коментують результати перевірки на стан наркотичного сп’яніння учасників цієї ДТП.

Нагадаємо, 8 липня на площі Міцкевича у центрі Львова 32-річний народний депутат Олександр Юрченко (колишній член фракції «Слуга народу») за кермом Ford Mustang в’їхав у Volkswagen Jetta, а потім побив його водія та забрав смартфон потерпілого. Повідомлялося, що тест Олександра Юрченка показав наявність MDMA, відомого як «екстазі».

Олександр Юрченко – народний депутат України 9-го скликання від партії «Слуга народу». 14 вересня 2020 року Юрченка виключили зі фракції «Слуга народу» у Раді.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: