ЗМІ повідомили, що ОПЗЖ зняла свого кандидата у мери Слов’янська. Партія все спростувала

ЗМІ повідомили, що ОПЗЖ зняла свого кандидата у мери Слов’янська. Партія все спростувала
Виявилося, що Павло Придворов безпосередньо пов’язаний із криміналом, крім того, має перед ним фінансові зобов’язання в сім мільйонів доларів

Кандидат від ОПЗЖ зійшов з дистанції напередодні голосування. Інформацію розповсюдив сайт Obozrevatel. Партія категорично спростувала

Політична партія «Опозиційна платформа – За життя» направила до Слов’янської міської територіальної виборчої комісії звернення про скасування реєстрації кандидата в мери Слов’янська Павла Придворова. Відповідне звернення обласної організації ОПЗЖ за підписами Юрія Бойка і Наталії Королевської опинилося у розпорядженні Obozrevatel.

4_08

Зокрема, за даними Obozrevatel, партія посилається на пункт два частини першої статті 231 Виборчого кодексу України, в якій описується процедура скасування реєстрації кандидата в депутати, кандидата на посаду селищного, сільського, міського голови.

У мотиваційній частині рішення, яке першоджерело не оприлюднює, начебто зазначається, що в партії розуміють, що таке рішення стане шоком для багатьох прихильників політсили, але не бачать іншого варіанту.

Сама партія оперативно відреагувала на таке повідомлення, назвавши його фейковим. Та розцінила таку інформацію як цілеспрямовану провокацію.

Як повідомлялося, Служба безпеки України блокувала діяльність міжрегіонального організованого злочинного угруповання, яке незаконно використовувало технічні засоби для негласного отримання інформації та контролю за трафіком з’єднань абонентів мобільного зв’язку.

Нагадаємо, ДБР запустить «гарячу лінію» в день виборів. Туди можна буде повідомляти про порушення виборчого законодавства, допущені народними депутатами, членами Центрвиборчкому, правоохоронцями та суддями.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: