Партія взялася рятувати репутацію Тимошенко, але розізлила соцмережі

Партія взялася рятувати репутацію Тимошенко, але розізлила соцмережі
колаж: 24tv.ua

Тимошенко ніяк не прокоментувала свій відпочинок у Дубаї 

Після скандалу, який розгорівся в соцмережах через відпочинок народної депутатки, лідерки партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко у Дубаї (ОАЕ), її однопартійці почали рятувати імідж лідерки. Але замість пояснень, чому Тимошенко у розпал війни ніжиться на дорогих пляжах, сайт партії опублікував пресреліз робочої поїздки Тимошенко до Женеви.  

У Женеві лідерка партії «Батьківщина» провела зустріч з Генеральним секретарем Глобального союзу IndustriALL Global Union Атле Хоє.

Не коментує свого відпочинку у Дубаї і сама Тимошенко, яка знімала відео для українського телебачення у номері готелю, що викликало негативні емоції у користувачів соцмереж. 

Партія взялася рятувати репутацію Тимошенко, але розізлила соцмережі фото 1

Нагадаємо, народна депутатка Юлія Тимошенко початок нового року провела у Дубаї (ОАЕ).  Журналісти встановили, що Тимошенко проводила час на віллі п'ятизіркового готелю Kempinski на насипному острові Палм-Джумейра.

У Дубаї Тимошенко вела обережний спосіб життя. Її неможливо було побачити, наприклад, на набережній, де вранці і ввечері полюбляють гуляти тутешні відпочивальники. А залишаючи помешкання, лідерка нардепка з обережності сідала в авто не на вулиці, а у підземному паркінгу.

Читайте також: Лідерку «Батьківщини» Тимошенко помітили на пляжі в Дубаї. Реакція соцмереж

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: