«Ви служите олігарху». Зеленський оголосив війну Шустеру

«Ви служите олігарху». Зеленський оголосив війну Шустеру
Президент розповів про «служіння олігархам» на прикладі кампанії у ЗМІ щодо провалу заготівлі вугілля для теплової генерації
фото: скріншот з відео

Керівник держави заявив, що «бореться за Україну»

Савік Шустер зі своїм політичним токшоу, яке виходить на телеканалі «Україна-24» олігарха Ріната Ахметова, є одним із чинників дестабілізації ситуації в Україні. Про це під час сьогоднішнього пресмарафону заявив президент України Володимир Зеленський.

В якості прикладу президент навів ситуацію з енергетичною кризою та нестачею запасів вугілля для теплової генерації, коли олігархічні ЗМІ почали критикувати керівництво держави, попри те, що теплова генерація в Україні у значною мірою є цариною приватних компаній.

«Тому я і кажу, що це медіа-війна і ви служите олігарху, вже не олігарху, великий бізнесмен, тому ще через кілька місяців (буде імплементовано закон про олігархів – «Главком»), ось тоді ми зможемо назвати цих людей олігархами і так далі. Тому, хочете ви цього чи не хочете, це так. А я роблю свою роботу щоденно. Захищаю державу, ось і все. Тому ми по різні боки», – підсумував Зеленський.

Зазначимо, очільник держави на початку пресконференції дивно відреагував на Савіка Шустера.

Нагадаємо, також під час пресмарафону голова держави зробив гучну заяву про те, що оточення Ахметова готує державний переворот в Україні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: