Воєнний стан та оборона: президент розповів, про що говорив з нардепами

Воєнний стан та оборона: президент розповів, про що говорив з нардепами
Зеленський зустрівся з представниками Верховної Ради
фото: Офіс президента

Зеленський запропонував продовжити воєнний стан в Україні

Президент Володимир Зеленський розповів про підсумки його нинішньої зустрічі з представниками українського парламенту. Про це президент сказав у нічному зверненні.

Зеленський повідомив, що обговорив з нардепами план роботи Верховної Ради та погодив проєкти важливих рішень. Зокрема, запропонував підтримати рішення про продовження воєнного стану в Україні.

За словами президента, рішення про продовження воєнного стану є технічним, але дуже важливим.

«Це (продовження воєнного стану – ред.) необхідно для юридичного забезпечення оборони нашої держави та стабільної роботи всіх структур», – пояснив Зеленський.

Крім того, Верховний Головнокомандувач обговорив з нардепами законопроєкт щодо процедури розміщення підприємств, що були евакуйовані із зони активних бойових дій.

Разом з тим на зустрічі обговорювались законопроєкти щодо змін до Кримінального процесуального кодексу України, які необхідні для співпраці з Міжнародним кримінальним судом, а також стосовно врегулювання правового режиму на тимчасово окупованих територіях.

До слова, президент запевнив, що розмова з парламентарями була предметною. Зеленський висловив сподівання, що нардепи якомога швидше зможуть опрацювати ці законодавчі ініціативи.

Президент Володимир Зеленський звернувся до українців після 55 днів війни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: