Все через Юлю. Луценко розповів, як посварився із Зеленським

Все через Юлю. Луценко розповів, як посварився із Зеленським
Луценко розповів, як вони із Зеленським не знайшли спільної мови щодо анімованого серіалу «Кварталу»
фото: censor.net

Дружні стосунки Луценка і Зеленського почали псуватися ще за влади Януковича

Давні дружні стосунки політика Юрія Луценка із тоді зіркою телебачення, а нині президентом України Володимиром Зеленським дещо погіршилися у 2012-2013 роках після виходу на телеекрани анімаційного сатиричного серіалу «Сказочная Русь», що виробляла «Студія Квартал-95». Про це Юрій Луценко розповів під час інтерв’ю виданню «Цензор.нет».

«Мені дуже не сподобався серіал «Сказочная Русь». Особливо те, як він виводив там Юлю. Я вважав це нижче будь-якого плінтусу і людської гідності. Як би там не було, жінка в тюрмі, і оці сальні шуточки над нею…(під час виходу серіалу «Сказочная Русь» у 2012 році Юлія Тимошенко відбувала покарання за вироком Печерського суду Києва про начебто перевищення повноважень під час підписання «газових угод» з Москвою – «Главком»). Я йому сказав по телефону, коли мені стало можливо дзвонити по телефону. Я дзвонив йому. Він сказав: «Юрій Віталійович, це просто бізнес…» Я так здивувався – але ОК. Хоча я йому подякував за декілька «кварталів», де він згадував про мене позитивно», – розповів Юрій Луценко.

Луценко додав, що з того часу і до свого призначення Генпрокурором бачився із Зеленським всього одного разу.

«Один раз я ще з ним бачився. Порошенко попросив його привести в день голосування списків до Верховної Ради. Бо він дуже хотів його ввести в першу п’ятірку», – пригадав політик.

Нагадаємо, раніше Луценко розказав, як Янукович на «кубику» і з шансоном возив його в Межигір'я.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: