Зеленський закликав виступити проти війни: виходьте на площі та вулиці

Зеленський закликав виступити проти війни: виходьте на площі та вулиці
Зеленський закликав виходити на вулиці та вимагати припинення війни РФ проти України
фото: кадр з відео

Зеленський зазначив, що в ніч на 24 березня минає місяць, як розпочалася війна

Президент України Володимир Зеленський закликав усіх, хто виступає проти війни в Україні, з 24 березня виходити на вулиці та площі своїх міст та вимагати її припинення. Про це Зеленський сказав у своєму зверненні.

Зеленський зазначив, що в ніч на 24 березня минає місяць, як розпочалася війна.

«Ми всі маємо зупинити Росію. Світ має зупинити війну. Я дякую всім, хто виступає на підтримку України. На підтримку свободи. Але війна продовжується. Терористичні акти проти мирних мешканців продовжуються. Вже місяць! Так довго! Це розбиває мені серце, серця всіх українців та кожну вільну людину на планеті. Ось чому я прошу вас виступити проти війни!», – сказав він у відеозверненні.

«Починаючи з 24 березня – через місяць після російського вторгнення… З цього дня і після. Виходьте з ваших офісів, ваших будинків, ваших шкіл та університетів. Виходьте заради миру. Виходьте із українською символікою підтримати Україну, підтримати свободу, підтримати життя. Виходьте на свої площі, на вулиці» – закликав він.

«Зробіть себе видимими та почутими. Скажіть, що люди важливі. Свобода має значення. Світ має значення. Україна має значення. З 24 березня. У центрах ваших міст. Усі як один, хто хоче зупинити війну», – сказав він.

Раніше, член Палати Лордів парламенту Великобританії, Лорд Алекс Карлайл, який раніше працював незалежним консультантом із законодавства Сполученого Королівства Великобританії у сфері тероризму заявив, що ґрунтуючись на фотографіях та інших доказах злочинів Росії в Україні, урядові структури РФ такі як армія, Військово-морський, Військово-космічні сили та політична партія «Єдина Росія» мають бути внесені до списків терористичних організацій у Великій Британії та США.

Аналогічну заяву зробили також і в німецькому Бундестазі, депутат від «Зелених» Робін Вагнер заявив, що військові злочини Путіна в Україні, зокрема взяття в заручники цивільного парамедика, дозволяють кваліфікувати режим, що діє в Росії, як терористичний.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: