ЗМІ показали, як Зеленський та «слуги народу» порушують на дорогах (відео)

ЗМІ показали, як Зеленський та «слуги народу» порушують на дорогах (відео)
Зеленський та «слуги народу» користуються перевагами на автошляхах
фото з відкритих джерел

Соратники Зеленського пересуваються на автомобілях із оперативними номернимиі знаками для кураторів

Президент Володимир Зеленський до та після свого обрання наголошував, що президентські кортежі залишаться в минулому. Насправді ж нічого не змінилося за два роки президентства Зеленського. Про те, як Зеленський та «слуги народу» користуються перевагами на автошляхах йдеться у розслідуванні Михайла Ткача та Української правди.

«Оперативні номерні знаки для кураторів, спецсигнали в тих хто не має на них права, слуги народу, що їздять зустрічними смугами, недоторканність друзів голови держави – усе це переваги, якими користуються топ посадовці оточення президента Зеленського і особисто голова держави на автошляхах. Ця історія про нерівність перед законом і про неоднакові правила для всіх», – йдеться в анонсі розслідування журналістів.

17 листопада на порушеннях упіймали самого президента, – його кортеж із семи автомобілів деякий час тягнувся у пробці, після чого поліція включила проблискові маячки та виїхала на зустрічну.

А 9 грудня Зеленський відвідував заходи до 30-ї річниці Української федерації футболу, після чого у центрі Києва вийшов регулювальник, щоб зупинити рух та дати кортежу промчати без зупинок.

В Офісі президента та Управлінні держохорони поки що не прокоментували порушення.

На порушеннях також було спіймано скандального ексзамміністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі, міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, керівника фракції «Слуги народу» Давида Арахамію, депутата «Слуги народу» Юрія Арістова, бізнесмена Іллю Павлюка, міністра інфраструктури Олександра Кубракова.

Раніше «Схеми» розповідали, що президентський кортеж президента Зеленського регулярно порушує правила дорожнього руху, коли їде додому або в приватних справах.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: