Сьогодні - останній день реєстрації на ЗНО до магістратури

Сьогодні - останній день реєстрації на ЗНО до магістратури

Реєстрацію здійснює приймальна комісія одного із закладів вищої освіти, в якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі

В Україні у понеділок, 3 червня, завершується реєстрація для проходження вступних іспитів для вступу на навчання до магістратури. Про це повідомляє пресслужба Українського центру оцінювання якості освіти.

«3 червня о 18:00 завершиться реєстрація для проходження вступних іспитів для вступу на навчання до магістратури», - вказали в УЦОЯО.

Станом на 30 травня 2019 року для участі в єдиному вступному іспиті (ЄВІ) з іноземних мов зареєстровано 54 647 осіб, в єдиному вступному фаховому випробуванні (ЄФВВ) - 13 544 особи.

Реєстрацію здійснює приймальна комісія одного з закладів вищої освіти, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі.

Вступник вважається зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа.

Основна сесія ЄВІ відбудеться 2 липня, ЄФВВ - 4 липня.

Зазначимо також, що сьогодні Міносвіти опублікувало фінальні зміни у правописі.

Раніше повідомлялося, що сьогодні набудуть чинності зміни в правописі. Міністерство освіти просить громадян вже використовувати нову редакцію українського правопису.

Нагадаємо, 22 травня Кабінет міністрів схвалив «Український правопис» у новій редакції, розробленій Українською національною комісією з питань правопису. На сайті Міністерства освіти та науки остаточна версія змін ще не була опублікована. Там був тільки проєкт нового правопису, який люди помилково сприйняли як те, що ухвалив уряд.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: