У Тимошенко дорікнули виборцям Порошенка, які тепер сором’язливо опускають очі

 У Тимошенко дорікнули виборцям Порошенка, які тепер сором’язливо опускають очі
Власенко сказав, що варто відповідально поставитися до виборів президента, щоб потім не довелося червоніти

«Якщо ми доросле суспільство, то давайте будемо відповідати за наші вчинки», - закликав нардеп Власенко

Український політик, народний депутат, заступник голови партії «Батьківщина» Сергій Власенко вважає, що багато з тих 54% українців, які на минулих виборах президента у 2014 році підтримали Петра Порошенка, сьогодні шкодують про свій вибір і вже не голосували за нього.  Про це він сказав в ексклюзивному інтерв’ю «Главкому».

Власенко говорить, що зараз колишні виборці чинного президента сором'язливо опускають очі.

«Є життя, є виборці, які сьогодні так бачать розвиток країни. Але люди мають розуміти, що вибори – це не лише можливість галочку поставити, а величезна відповідальність», - нагадує Власенко.

«Якщо ми доросле суспільство, то давайте будемо відповідати за наші вчинки. Політики – за свої вчинки, журналісти за свої, а виборці за тих, за кого вони голосували», - наголошує Власенко.

Він заявляє, що дуже не хоче, щоб у нас повторилася ситуація, коли через якийсь час на запитання, за кого ти голосував на виборах 2019 року, людина просто опускала очі і червоніла.

Нагадаємо, Тимошенко після програшу на президентських виборах має намір зробити ставку на участь у парламентських виборах.

Як повідомлялося, у першому турі виборів президента за Володимира Зеленського віддали свої голоси 30,14%, за Петра Порошенка - 15,95%, за  Юлію Тимошенко - 13,4%.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: