День Незалежності: Нацполіція дала рекомендації українцям

День Незалежності: Нацполіція дала рекомендації українцям
Нацполіція посилює патрулювання 23-24 серпня
фото з відкритих джерел

Поліція радить носити при собі документи та повідомляти правоохоронців про підозрілих осіб

Поліція не виключає активізації діяльності диверсійно-розвідувальних груп напередодні Дня Незалежності, тому відбудеться посилення патрулювання. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

Начальник департаменту організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Національної поліції України Олексій Сергєєв розповів про можливі спроби дестабілізації ситуації найближчими днями.

«Національна поліція та всі правоохоронні органи готові до різних сценаріїв. Але разом із тим ми звертаємося до громадян із проханням уникати скупчення людей, не нехтувати сигналами повітряної тривоги та слідувати до місць укриття», – заявив Сергєєв.

Кількість нарядів буде збільшена до майже 6,5 тисячі осіб, серед яких будуть патрульні поліцейські, вибухотехніки, кінологи та спецпризначенці.

Поліція звертається до громадян та радить носити при собі документи, дотримуватись вимог комендантської години та повідомляти правоохоронців про підозрілих осіб.

Як повідомлялося, працівникам установ, розташованих в урядовому кварталі, рекомендують з 22 по 26 серпня працювати дистанційно з дому. 

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: