Дощі й без тепла. Синоптикиня розповіла, якою буде погода на вихідних

Дощі й без тепла. Синоптикиня розповіла, якою буде погода на вихідних
У неділю, 18 квітня, у низці регіонів пройдуть дощі
Фото pravda.com.ua

У Києві 17−18 квітня Діденко прогнозує періодичні дощі

На вихідних 17−18 квітня погода в Україні буде прохолодною. У суботу істотних опадів не очікується, в неділю у низці регіонів пройдуть дощі. Про це написала на своїй сторінці у Facebook синоптикиня Наталя Діденко.

За прогнозами Діденко, на вихідних максимальна температура в більшості областей становитиме +9 +13 градусів, на заході та півночі можливо +4 +9 градусів.

У неділю на північному сході України оформиться акуратний циклончик, який виллє дощі на Чернігівщину, Сумщину та частину Київщини.У неділю на північному сході України оформиться акуратний циклончик, який виллє дощі на Чернігівщину, Сумщину та частину Київщини.

«У суботу суттєві опади – навряд, так, або хмари щільні, або десь невеликий дощ. Вночі в західних областях ще можливий мокрий сніг. У неділю на північному сході України оформиться акуратний циклончик, який виллє дощі на Чернігівщину, Сумщину та частину Київщини. Можливо, зачепить більше північного нашого регіону. На решті території буде сухо. Вночі у західних областях ще можливий мокрий сніг. Вдень у суботу істотних опадів не очікується», – повідомляє синоптикиня.

У Києві 17−18 квітня Діденко прогнозує періодичні дощі. У суботу температура повітря становитиме +9 +11, у неділю потеплішає до 13 градусів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: