Лещенка не взяли у список партії «Слуга народу»

Лещенка не взяли у список партії «Слуга народу»
Громадська організація «Національний інтерес України» пояснила свою ініціативу тим, що Лещенко фігурує в декількох кримінальних провадження і мандат депутата може перешкодити об'єктивному слідству

Голову партії Дмитра Разумкова попросила громадська організація не брати Лещенка до свого партійного списку

Народного депутата Сергія Лещенка не взяли в список партії «Слуга народу". Про це повідомив голова партії Дмитро Разумков у відповідь на відкритий лист громадської організації «Національний інтерес України».

«Ми залучаємо до діяльності в нашій партії нових амбітних політиків, які не пов'язані зі старою системою. Будьте впевнені, що ви не побачите жодного діючого народного депутата в партійному списку «Слуги народу». Нагадую, що прізвища кандидатів, які балотуватимуться в депутати від нашої партії, ми представимо під час партійного з'їзду, який відбудеться 9 червня», - вказав Разумков.

Громадські працівники в свою чергу подякували голові партії «Слуга народу» за оперативне реагування.

Нагадаємо, громадська організація «Національний інтерес України» звернулася до Разумкова з проханням не брати Лещенка в список партії. Свою ініціативу вони пояснили тим, що Лещенко фігурує в декількох кримінальних провадження, зокрема, що стосується придбання ним елітної квартири в центрі столиці, а також підозри у втручанні в минулі вибори президента США. На їхню думку, мандат депутата може перешкодити об'єктивному слідству щодо Лещенка.

Як повідомлялося, 29 травня Лещенко заявив, що хоче йти на парламентські вибори від «Слуги народу».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: