Новий скандал. Єгорова заявила, що фраза «Слава Україні» псує школярів (відео)

Новий скандал. Єгорова заявила, що фраза «Слава Україні» псує школярів (відео)
Єгорова: «Наших онуків вони вже тупо дресують»
фото: скрішот із відео

Раніше Єгорова заявила, що підтримує президента Росії Володимира Путіна

Українська телеведуча Сніжана Єгорова на своєму YouTube-каналі розкритикувала школи, які навчають дітей патріотичним гаслам. На її думку, у такий спосіб займаються «пропагандою», і замість соціалізації та знань учнів «дресують».

«За наших дітей і наших онуків взялися досить серйозно. Вони, навіть, не дають їм сформувати розуміння того, як це вчитися в школі, як це бути в занятті з учителем, як це читати книги та писати. Наших онуків вони вже тупо дресують. Коли в українських школах вчителі займаються пропагандою та навчають маленьких дітей у першому класі кричати «Слава Україні», «Героям слава», «Смерть ворогам», – сказала Єгорова.

Також телеведуча заявила, що таким чином дитина переймає ті суспільні звички, які бачить у школі. Єгорова зазначила, що учнів після навчання в патріотичній школі важко перенавчати.

«Ви розумієте, кого ви отримуєте, відправляючи своїх дітей до цієї школи. Вам здається, що в принципі добре пустити туди дитину, це ж піде якась соціалізація. Дитина ходить туди та набуває навичок, які вона бачить у колі однокласників, вона так чи інакше трансформується під ту спільноту», – резюмувала Єгорова.

Як відомо, у себе на сторінці в Facebook Єгорова публічно підтримала політику президента РФ Володимира Путіна і заявила, що українцям слід «очистити мозок від темної сторони свідомості». Також Єгорова образливо висловилася щодо української влади та закликала земляків подивитися відео з главою РФ на пропагандистському ресурсі.

Пізніше донька Сніжани Єгорової ведуча денного шоу «Твій день» на 1+1, акторка Анастасія Ровінська прокоментувала заяви своєї мами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: