Тернопільські чиновники намагались завадити проведенню Зарваницької прощі під час приїзду Порошенка

Тернопільські чиновники намагались завадити проведенню Зарваницької прощі під час приїзду Порошенка
Дякую вам усім, що ви не злякались, що ви не боїтесь, бо нам грозили статтями, тюрмою, що ми збираємо у Зарваниці людей - Владика Василь

Владика Василь (Семенюк), Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський, подякував всім, хто прийшов на прощу і заявив про погрози, які надходили перед початком заходів у Зарваниці

Ювілейна, 25-а проща у Зарваниці вперше відбулась у незвичному форматі. Через епідемію коронавірусу богослужіння проводились для всіх охочих в онлайн форматі, а прочани, які особисто прибули до Марійського духовного центру Зарваниця, дотримувались карантинних обмежень.

Утім, не обійшлося і без проблем. Під час виступу Владика Василь (Семенюк), Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський, подякував всім, хто прийшов на прощу і заявив про погрози, які надходили перед початком заходів у Зарваниці.

«Я дякую всім, хто прийшов до Зарваниці. Дякую вам усім, що ви не злякались, що ви не боїтесь, бо нам грозили статтями, тюрмою, що ми збираємо у Зарваниці людей, а ви прийшли – дякую вам!», - зазначив Владика Василь.

Відео починається з 2 год 4 хв.

Як повідомили джерела у Тернопільській ОДА, місцеві чиновники дійсно намагались перешкодити проведенню прощі, коли стало відомо, що у Зарваницю приїде Петро Порошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: