Зеленська зізналася, чи виїжджала за кордон після 24 лютого

Зеленська зізналася, чи виїжджала за кордон після 24 лютого
За словами Зеленської, до початку вторгнення було багато інформації, проте у військові таємниці її не посвячували
фото з відкритих джерел

Перша леді вважає, що якби поїхала за кордон, то їй було б важко переносити трагедію війни в Україні

Перша леді України Олена Зеленська не виїжджала з України після повномасштабного вторгнення Російської Федерації. Про це вона розповіла в інтерв'ю французькому телеканалу France 5.

«Не хотіла бути далеко від чоловіка та Батьківщини», – сказала перша леді.

Зеленська додала, що якби вона поїхала за кордон, то їй було б важко переносити трагедію війни в Україні. Вагомим аргументом залишитися стало й бажання підтримувати свого чоловіка – президента Володимира Зеленського.

«У мене не було бажання покидати Україну. У мене не було бажання бути далеко від Батьківщини й далеко від свого чоловіка. І позаяк, коли ми навіть не бачимося тижнями, все одно я відчуваю, що я поруч. Я можу надсилати свою підтримку», – сказала Зеленська.

Перша леді України Олена Зеленська згадала початок повномасштабного воєнного вторгнення Росії на територію України. Вона каже, що до початку вторгнення було багато інформації, проте у військові таємниці її не посвячували.

За словами Зеленської, 24 лютого вона дотримувалася вказівок охорони. Перша леді зазначила, що хотіла б повністю відкинути можливість тиску на президента України через родину.

Нагадаємо, раніше Зеленська пригадала, як 24 лютого вперше побачила винищувач.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: