Прем’єр розповів, скільки коштів вже використав уряд з Фонду боротьби з коронавірусом

Прем’єр розповів, скільки коштів вже використав уряд з Фонду боротьби з коронавірусом
Голова уряду наголосив, що Кабінет міністрів у найближчі два квартали не передбачає здійснювати перегляд Державного бюджету на 2020 рік

З 65 млрд грн уряд вже використав близько 30 млрд грн, - Шмигаль

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль сьогодні, 11 червня, заявив, що уряд вже використав майже половину коштів з Фонду боротьби з коронавірусом. Про це Шмигаль сказав на пресконференції на тему «100 днів уряду».

За словами Шмигаля, з 65 млрд грн уряд вже використав близько 30 млрд грн.

Прем'єр наголосив, що згідно зі змінами до бюджету, що були прийняті в березні, відбувся перерозподіл статей бюджету: в більшості кошти були забрані з капітальних затрат, перекинуті у фонд з боротьби з Covid – 19. «Вони були перекинуті на виконання соціальних зобов'язань, тобто можна говорити, що за певними статтями секвестр уже відбувся», - пояснив Шмигаль.

Голова уряду додав, що Кабінет міністрів у найближчі два квартали не передбачає здійснювати перегляд Державного бюджету на 2020 рік, а тим більше — його секвестр.

Як повідомлялося, 4 березня цього року на позачерговому засіданні, скликаному на вимогу президента, Верховна Рада відправила у відставку уряд Олексія Гончарука.

У той же день парламент призначив на посаду прем'єр-міністра Дениса Шмигаля та затвердив склад нового уряду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: