«Приватбанк» перерахує 11,5 млрд грн прибутку за минулий рік до держбюджету

«Приватбанк» перерахує 11,5 млрд грн прибутку за минулий рік до держбюджету
Чисті активи «Приватбанку» на початок 2019 року становлять 278 млрд грн

За підсумками 2018 року чистий прибуток «Приватбанку» становить 12,798 млрд грн

«Приватбанк» направить 11,52 млрд грн, а це 90% чистого прибутку за 2018 рік, на виплату дивідендів акціонеру банку – державі в особі Міністерства фінансів. Про це йдеться в затвердженій Наглядовою радою та акціонером банку Річній звітності «Приватбанку» за 2018 рік.

Зазначається, що відповідно до підтвердженого аудиторською компанією E&Y Річного звіту банку його чистий прибуток за підсумками 2018 року становить 12,798 млрд грн.

«Чисті активи «Приватбанку» на початок 2019 року становлять 278 млрд грн, зобов’язання – 246,5 млрд грн, капітал «Приватбанку» – 31,5 млрд грн.», - йдеться у Річній звітності банку.

Як повідомлялося, у Нацбанку запевнили, що вкладники «Приватбанку» не постраждають через судові рішення Окружного суду щодо націоналізації банку.

Нагадаємо, 18 квітня Окружний адмінсуд Києва задовольнив позов Ігоря Коломойського до Нацбанку і Кабінету міністрів щодо націоналізації «Приватбанку». Суд визнав протиправними рішення про націоналізацію ПАТ «КБ «Приватбанк» та визнав нечинним з моменту укладення договір купівлі-продажу державою акцій банку.

В той же день Петро Порошенко провів засідання РНБО, на якому, серед іншого, було доручено Міністерству юстиції звернутися з проханням прискорити кваліфікаційне оцінювання, щоб перезапустити Окружний адміністративний суд Києва, щоб він нарешті пройшов судову реформу. А СБУ та Генпрокуратурі дали завдання «оцінити після завершення всіх судових процедур можливості і підстави для вивчення щодо порушення кримінального провадження за неправосудне рішення, не втручаючись у аналіз рішення за суттю».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: