Фірмовий знак російської армії. Журналіст розказав, що його здивувало в поведінці окупантів

Фірмовий знак російської армії. Журналіст розказав, що його здивувало в поведінці окупантів

У одному із сіл Броварського району окупанти розстріляли майже півсотні чоловіків

Відомий український журналіст Віталій Сич розповів про те, як російські окупанти спаплюжили його будинок у одному із сіл Київщини. Про це головний редактор видання НВ написав на Facebook.

Сич зазначив, що рашисти повністю обшукали його будинок, але нічого вартісного не знайшли. Журналіст знайшов у власному будинку купу недопалків, а у багатьох сусідів окупанти залишили «фірмовий знак російської армії» - людські екскременти на підлозі у вітальні.

«Одна річ, яку ми всі не можемо зрозуміти, – написав Сич. – Здавалося б, зручніше просто сходити у вбиральню, там є унітаз».

На думку журналіста, «це щось неосяжне, частина ДНК, так саме робили росіяни у Фінляндії в 1940-х». Можливо, вони таким чином показують своє найбільше досягнення за останні 200 років, зіронізував головред НВ.

Віталій Сич розповів, що у його селі окупанти за місяць перебування убили одну людину, а у сусідній Богданівці – розстріляли більше 40 чоловіків. «Світ знає Бучу та Ірпінь, та ще дізнається десятки назв інших сіл та містечок», – упевнений журналіст.

Нагадаємо, що будинок відомої телеведучої Анни Панової у Київській області російські окупанти взагалі зруйнували.

А будинок відомого телеведучого і продюсера Ігоря Кондратюка окупанти обстріляли в день народження телеведучого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: