Кількість хворих на коронавірус у Києві зросла до 47 осіб

Кількість хворих на коронавірус у Києві зросла до 47 осіб
У столиці зросла кількість хворих на коронавірус

Зокрема, коронавірус виявили у 10-річного хлопчика

Мер Києва Віталій Кличко повідомляє, що кількість заражених коронавірусом у столиці зросла до 47 осіб. Про це він написав у соцмережах

Зокрема, коронавірус виявили у 10-річного хлопчика.

«У столиці ще зросла кількість киян, що захворіли на COVID-19. І збільшилася до 47-ми осіб. Сьогодні ми отримали від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» ще 7 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус. Захворіли - 4 жінки віком від 22-ох до 39-ти років, двоє чоловіків - 48 та 62 роки і десятирічний хлопчик», - поінформував мер.

За його словами, двоє пацієнтів госпіталізовані до Олександрівської лікарні столиці. П’ятеро - на самоізоляції, лікуються вдома під контролем лікарів.



«Ще раз звертаюся до всіх: дотримуйтеся обмежувальних заходів, обмежте соціальні контакти! Вірус агресивний і розповсюджується швидко», - зазначив Кличко.

Раніше сьогодні Кличко показав, хто лікується в Олександрівській лікарні.

Напередодні Кличко прокоментував чутки, що Олександрівська лікарня обслуговує тільки VIP-клієнтів.

Нагадаємо, журналісти повідомили, що Департамент охорони здоров’я Київської міської держадміністрації розіслав медичним закладам міста наказ про особливі умови лікування «особливих пацієнтів».

Згодом Кличко заперечив існування розпрядження готувати окремі палати для VIP-осіб у випадку їх захворювання на коронавірус.

Як повідомлялося, українські політики і бізнесмени заразилися коронавірусом у трьох ресторанах гірськолижного курорту Куршевель.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: