Кличко викрив брехню «зливних бачків» про терміни подорожчання проїзду

Кличко викрив брехню «зливних бачків» про терміни подорожчання проїзду
Мер Києва Віталій Кличко закликав не маніпулювати інформацією про підвищення тарифів на проїзд
фото: пресслужба Віталія Кличка

Деякі ЗМІ поширили інформацію, що тарифи на проїзд у Києві не підвищуватимуть до 2024 року

Мер Києва Віталій Кличко спростував фейкову інформацію, розповсюджену сьогодні деякими ЗМІ, що нібито тарифи на проїзд в комунальному транспорті столиці не підвищуватимуть до 2024 року. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні «зливні бачки» під копірку видали брехливу «інформацію». Пішли маніпулювати темою і розповсюджувати видуману чиєюсь хворою головою, нібито, мою цитату. Мовляв, що тарифи на проїзд в комунальному транспорті столиці не підвищуватимуть до 2024 року. І ще й нагадують, мовляв, у 2024 – президентські вибори. Реприза сумнівно-гумористична», – зазначив Кличко.

Мер нагадав, що питання перегляду тарифів на проїзд у комунальному транспорті не розглядатиметься до кінця цього опалювального сезону.

Раніше повідомлялося, що в Києві підвищиться вартість проїзду у комунальному громадському транспорті. Одна поїздка у комунальному транспорті (метрополітені, трамваї, тролейбусі, автобусі) коштуватиме 20 грн у разі придбання разового квитка.

Через різке подорожчання проїзду в Києві Рада готує аудит, а регулятор лякає судом.

17 листопада мер Києва Віталій Кличко запевнив, що питання перегляду тарифів на проїзд у столиці до кінця опалювального сезону розглядатися не буде.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: