На Київщині чоловік розбещував п’ятирічну онучку своєї співмешканки

На Київщині чоловік розбещував п’ятирічну онучку своєї співмешканки
Чоловік напідпитку вчиняв розпусні дії відносно дівчинки
Фото ілюстративне

Розпусні дії відносно дівчинки чоловік вчиняв на очах у старшого брата дитини

У місті Березань Броварського району Київщини співмешканець жінки розбещував її п’ятирічну онучку. Про це до поліції заявила мати дівчинки, повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Встановлено, що жінка привезла дочку та сина до бабусі в гості. Поки бабуся спала в іншій кімнаті, її 49-річний співмешканець напідпитку вчиняв розпусні дії відносно дівчинки. Про це розповіла сама дитина, а також даний факт підтвердив старший брат, який став свідком.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі Броварського районного управління поліції за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили чоловікові про підозру за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Як повідомлялося, нещодавно поліція затримала чоловіка, який у селах Білогородка та Мила Бучанського району вчиняв розпусні дії відносно 8-річної та 12-річної дівчат.

Також столичні правоохоронці затримали двох чоловіків за підозрою у зґвалтуваннях дев'ятирічної дитини і 18-річного хлопця. Злочини сталися в Оболонському та Голосіївському районах Києва.

Влітку 2020 року Подільським районним судом Києва до 10 років позбавлення волі засуджено педофіла, який намагався зґвалтувати 10-річну школярку.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: