Названо дату відновлення роботи експреса до «Борисполя»

Названо дату відновлення роботи експреса до «Борисполя»
Kyiv Boryspil Express робитиме зупинку на станції «Видубичі»
Фото: Іван Юрик, Facebook

Спочатку курсування експреса відновиться частково

Керівник Укрзалізниці Іван Юрик анонсував відновлення роботи експреса Kyiv Boryspil Express, що з’єднує Центральний залізничний вокзал в Києві з Міжнародним аеропортом «Бориспіль».

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«До довгоочікуваного відновлення авіарейсів - дві гарні новини: запуск Kyiv Boryspil Express з 15 червня та відкриття нової зупинки «Видубичі», - написав Юрик.

Відтепер Kyiv Boryspil Express робитиме зупинку на платформі «Видубичі».

Він додав, що на першому етапі частково відновиться курсування експреса з 15 червня, а зі збільшенням кількості авіарейсів збільшиться й кількість рейсів експресу на добу.


15_70

Як повідомлялося, Укрзалізниця завершила реконструкцію залізничної станції «Видубичі» у Києві та створила на її базі транспортний хаб. 

У рамках реконструкції станції було побудовано нову високу пасажирську платформу довжиною 108 м, сходи та касовий павільйон, а також змонтовано навіс платформи з водостічною системою над виходом зі станції метрополітену. Крім цього, облаштовано електроосвітлення, гучномовне оповіщення, інформаційні табло та благоустрій території з дотриманням всіх необхідних вимог для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп. Також буде встановлено пересувну платформу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: