Оприлюднено графік проведення поминальних днів на київських кладовищах

Оприлюднено графік проведення поминальних днів на київських кладовищах
На столичних кладовищах поминальні дні триватимуть чотири дні
Фото з відкритих джерел

Для відвідування кладовищ будуть курсувати додаткові автобуси

Київ розробив графік відвідування кладовищ під час поминальних днів. Про це йдеться в розпорядженні КМДА про заходи щодо підготовки та проведення поминальних днів на міських кладовищах

Згідно з документом, відвідування кладовищ відбудеться за таким графіком:

  • 9 травня поминальні дні на Пирогівському, Корчуватському, Мишоловському, Чапаєвському, Північному, Лісовому, Пуща-Водицькому, Меморіалі на могилі Невідомого солдата в Парку Вічної Слави, Південному, Святошинському, Братському, Михайлівському, Солом'янському, Совському, Шулявському, Військовому, Старообрядному, на кладовищі державного історико-меморіального Лук'янівського заповідника.
  • 10 травня – на Дарницькому, Позняківському, Бортничанському, Вигурівському, Троєщинському, Звіринецькому, Куренівському, Жулянському, Біличанському.
  • 11 травня – на Байковому, СКП «Київський крематорій», Биківнянському.
  • 12 травня – на Міському.

Також Департаменту житлово-комунальної інфраструктури доручено навести лад на комунальних кладовищах.

Департамент транспортної інфраструктури має забезпечити додаткові автобуси, щоб люди могли дістатися на кладовища в поминальні дні. Маршрути та графік руху будуть оприлюднені згодом.

Під час поминальних днів біля кладовищ патрулюватимуть посилені наряди поліції та «Муніципальної охорони», які контролюватимуть ситуацію і дотримання протиепідемічних правил.

Нагадаємо, відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій із 1 травня у Києві скасовано «червоний» рівень епідемічної небезпеки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: