Патрульні зловили під Києвом п’яного далекобійника: водій ледь тримався на ногах

Патрульні зловили під Києвом п’яного далекобійника: водій ледь тримався на ногах
Водієм вантажівки виявився 37-річний громадянин сусідньої держави
Фото: Нацполіція

Чоловік майже не розмовляв і не міг вийти з авто

На Київщині патрульні зловили далекобійника, який був дуже п'яним. Рівень алкоголю в його крові перевищував 25 кратне значення.

Про це повідомляє у Facebook патрульна поліція Київщини.

Подія сталась напередодні ввечері. Зокрема, до чайківських патрульних звернувся небайдужий громадянин. Чоловік повідомив, що з паркувального майданчику намагається виїхати водій авто на іноземній реєстрації марки Volvo, який перебуває, ймовірно, в стані сп’яніння.

Екіпаж патрульних вже через декілька хвилин на 51 км автодороги Київ – Чоп помітив транспортний засіб, на який вказав громадянин. Водієм вантажівки виявився 37-річний громадянин сусідньої держави. Після зупинки чоловік майже не розмовляв та мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Патрульні допомогли йому вийти з авто.

У присутності двох свідків останній пройшов огляд за допомогою приладу Drager. Результат приголомшив патрульних – понад 5,0 проміле алкоголю в крові. Це майже смертельна доза. Охоронці порядку склали відповідні адміністративні матеріали відносно порушника. Водія відсторонили від керування транспортним засобом. Автомобіль передали іншому водієві, який має відповідну категорію на право керування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: