Під Києвом юнака вдарило струмом на залізничній станції

Під Києвом юнака вдарило струмом на залізничній станції
Хлопця без ознак життя знайшли на коліях
фото: Нацполіція

Поліцейські з'ясовують обставини нещасного випадку на коліях в місті Буча

1 грудня в місті Буча на залізничному вокзалі між коліями було виявлено хлопця без ознак життя. Повідомлення про це надійшло до поліції близько 14:20. На місце події прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група, інформує пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Поліцейські встановили, що 16-річний юнак, намагаючись перетнути залізничні колії, не скористався пішохідним мостом та вирішив перелізти потяг. Однак він зачепився капюшоном куртки.

Хлопця уразив електричний струм, внаслідок чого юнак отримав 80% опіків тіла. Його доправлено до реанімації.

Правоохоронці закликають громадян переходити залізничні колії тільки у призначених для цього місцях, адже недотримання простих правил безпеки може коштувати життя.

Як повідомлялося, 22 жовтня на залізничних коліях станції Фастів було виявлено тіло підлітка без ознак життя. Правоохоронці встановили, що 15-річний мешканець села Червоне Білоцерківського району отримав удар струмом, коли намагався перелізти через вантажний потяг. Від отриманих травм неповнолітній загинув на місці події.

В Одесі 21-річного хлопця вдарило струмом на даху залізничної цистерни. Молодик туди заліз, щоб зробити ефектне фото. У результаті інциденту у нього обпалено майже все тіло.

На Дніпропетровщині 15-річний підліток заради приколу в TikTok надихався газом і помер.

Влітку у Львові на станції Підзамче 26-річну дівчину вдарило струмом на цистерні товарного поїзда. Дівчина отримала опіки 70% тіла.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: