Проїзд на халяву. Російський банк сьогодні катає всіх безплатно у київському метро (фото)

Проїзд на халяву. Російський банк сьогодні катає всіх безплатно у київському метро (фото)
Вагони столичного метро обклеєні логотипом Альфа-банку
Фото: glavcom.ua

Рекламна акція закінчиться, коли буде використано мільйон квитків

У п’ятницю, 1 жовтня, Альфа-банк влаштував акцію в київському метро. Сьогодні мільйон пасажирів можуть проїхати безкоштовно за рахунок російського банку в Україні.

Акція стартувала вранці та закінчиться з останнім мільйонним квитком, повідомляється на сторінці банку у Facebook.

Як отримати квиток?

Щоб проїхати безкоштовно, потрібно отримати в касі безкоштовний QR-квиток. Один квиток дає право на один проїзд. Далі сканувати QR-квиток на турнікеті.

Російський банк катає безплатно киян та гостей міста у столичній підземціРосійський банк катає безплатно киян та гостей міста у столичній підземці

«Навіщо це тобі? Тому що інколи кожному з нас потрібен той, хто скаже: ти можеш все. Сьогодні й зараз – обирай рух. І дій», – пояснили в банку свою акцію.

У коментарях під дописом Альфа-банку кияни скаржаться, що працівники метрополітену або взагалі не інформують пасажирів про акцію, або повідомляють вже тоді, коли пасажири пройшли через турнікет, оплативши поїздку.

Як відомо, «Альфа-Банк» в Україні належить російському бізнесмену Михайлу Фрідману та його партнерам Олексію Кузьмичову та Герману Хану.

Нагадаємо, збитки комунального підприємства «Київський метрополітен» за результатами першого півріччя 2021 року склали понад 1,181 млрд грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: