Скляну ділянку скандального пішохідного мосту закрили на перевірку

Скляну ділянку скандального пішохідного мосту закрили на перевірку

На пішохідно-велосипедному мосту ведуться регламентні роботи

Ділянку пішохідно-велосипедного мосту, що з’єднує парк «Володимирська гірка» з Аркою дружби народів, зі скляною поверхнею огородили через регламентні роботи.

Про це «Українській правді» повідомили у прес-службі заступника голови Київської міської державної адміністрації Олександра Спасибка.

«Ведуться регламентні роботи. Перевіряють верхнє захисне скло», - уточнили в КМДА, додавши, що не потрібно панікувати, відбувається науково-технічний супровід робіт.

На питання, чи довго будуть тривати регламентні роботи, у прес-службі відповіли: «Сподіваюся, що ні».

Але кінцевої дати робіт на мосту сказати не можуть.

Нагадаємо, у День Києва, 26 травня, на новому пішохідно-велосипедному мосту між аркою Дружби народів і парк «Володимирська гірка», який відкрили напередодні ввечері в подарунок киянам, тріснуло скло на одному з оглядових майданчиків. Всіх людей екстрено евакуювали з мосту.

Мер Києва Віталій Кличко назвав основну версію пошкодження скла на підлозі пішохідного мосту. На його думку – це акт  вандалізму.

Столична поліція розпочала кримінальне провадження за фактом пошкодження пішохідно-велосипедного мосту, який з’єднує арку Дружби народів з Володимирською гіркою

27 травня Кличко повідомив, що пошкоджені елементи скляної підлоги нового пішохідного мосту у Києві - захисне скло-плівку - відновили

Спасибко не виключає варіанту заміни верхнього шару склоплівки на броньоване скло.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: