У Києві нетверезий водій одним ударом авто збив пішохода та мопедиста (фото)

У Києві нетверезий водій одним ударом авто збив пішохода та мопедиста (фото)
Від зіткнення водій двоколісного та пішохід впали на лобове скло машини
Фото: Magnolia TV

Автомобіліст намагався втекти з місця ДТП

У вівторок, 14 вересня, у Шевченківському районі Києва нетверезий водій збив мопедиста та пішохода. Про це повідомляє «Оперативна Україна інфо».

Аварія сталася вночі на вулиці Данила Щербаківського. За попередньою інформацією, мопедист зупинився перед пішохідним переходом, щоб пропустити чоловіка, і в цей час у них врізався водій Volkswagen. Від зіткнення водій двоколісного та пішохід впали на лобове скло машини.

Допоки очевидці надавали допомогу постраждалим, автомобіліст намагався втекти з місця ДТП. Однак небайдужі затримали чоловіка до приїзду поліції.

За словами правоохоронців, у водія Volkswagen виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Його доправили на медичне освідування, де з’ясують, чи дійсно чоловік вживав алкоголь.

Двох постраждалих шпиталізували до лікарні. Остаточні причини ДТП з’ясує слідство.

Нагадаємо, у Печерському районі Києва в ніч з 14 на 15 вересня зіткнулися автомобіль служби таксі Peugeot 301 та Ford Mondeo. Внаслідок ДТП травми отримала пасажирка Peugeot.

Як раніше повідомлялося, у вівторок, 14 вересня, на проспекті Перемоги в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода: в аварію потрапили легковик і вантажівка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: