У Києві запускають ще три спецрейси автобусних маршрутів (перелік)

У Києві запускають ще три спецрейси автобусних маршрутів (перелік)

У КМДА сподіваються, що організація спецрейсів задовольнить потребу в перевезеннях жителів віддалених мікрорайонів столиці,

Із вівторка, 19 травня, у Києві будуть організовані додаткові спеціальні рейси автобусних маршрутів. Про це повідомив заступник голови Київської міської держадміністрації Олександр Густєлєв.

«За результатами аналізу перевезень пасажирів запускаються ще три рейси транспорту», - сказав він.

Рейси рухатимуться за маршрутами:

  • № 37 – станція метрополітену «Святошин» – житловий масив Західний (с. Чайки);
  • № 42 – вулиця Митрополита Андрея Шептицького – вулиця Єлизавети Чавдар;
  • № 104 – Бортничі – станція метрополітену «Харківська».

Організація вказаних рейсів задовольнить потребу в перевезеннях жителів віддалених мікрорайонів столиці, таких як Чайки і Бортничі, а також поліпшить транспортне сполучення між Дніпровським і Дарницьким районами, вважають у КМДА.

Як відомо, з 12 травня у Києві запроваджено перший етап послаблення обмежувальних заходів. Але наземний громадський транспорт працює на першому етапі послаблень в нинішньому - обмеженому режимі. А метро поки що не відновить роботу.

Як повідомляв глава уряду Денис Шмигаль, метрополітен у містах України почне відкриватися на третьому етапі послаблення карантинних заходів, відкриття метрополітену передбачається в два етапи.

З 12 травня місто збільшило кількість маршрутів наземного громадського транспорту. Так, запустили додаткові маршрути з житлових масивів ДВРЗ, Троєщина, Лісовий та Корчувате. У режимi спецрейсiв курсуватимуть деякі автобусні маршрути.

Проїзд у транспорті поки можливий тільки за наявності спецквитка та засобів індивідуального захисту. Люди годинами простоюють у чергах, щоб доїхати до роботи.

Місто планує після 22 травня відновити роботу наземного громадського транспорту у звичайному режимі. 

Після послаблення карантину на столичних дорогах спостерігаються величезні затори.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: