У Палаці спорту в Києві провели дезінфекцію (відео)

У Палаці спорту в Києві провели дезінфекцію (відео)
Дезінфекцію провели у залі спортивної арени
Фото: скріншот відео

Керівництво Палацу спорту очікує спаду пандемії коронавірусу найближчим часом

У Палаці спорту в Києві провели планову дезінфекцію в приміщеннях фойє, туалетах, коридорах загального користування, офісних кімнатах, а також в залі спортивної арени.

«Сподіваємось на спад пандемії найближчим часом та повернення спортсменів, артистів і глядачів на улюблений майданчик», – повідомив директор Палацу спорту Юрій Черненький.

Нагадаємо, 17 березня 2020 року Палац спорту призупинив роботу та дотримується карантинного режиму. Проведення профілактичної дезінфекції включене до плану протиепідеміологічних заходів для всіх підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності.

Керівництво Палацу спорту дотримується рішень уряду, рекомендацій Міністерства молоді та спорту України, а також протоколів КМДА.

Раніше мер Києва Віталій Кличко роз’яснив нові правила користування магазинами та аптеками.

Відповідно до статті 11 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», організація та проведення профілактичних і протиепідемічних заходів покладаються, у тому числі, і на підприємства, установи та організації незалежно від форм власності, а також на громадян.
Порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами, тягне за собою адміністративну відповідальність за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).
Порушення правил та норм, встановлених із метою запобігання епідемічним та іншим інфекційним захворюванням, а також масовим неінфекційним захворюванням (отруєнням) і боротьби з ними, якщо такі дії спричинили або завідомо могли спричинити поширення цих захворювань, тягне за собою відповідальність відповідно до статті 325 Кримінального кодексу України, (штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: