Гончарук не звертався до суду із проханням заборонити Раді розгляд питання про його відставку

Гончарук не звертався до суду із проханням заборонити Раді розгляд питання про його відставку
Олексій Гончарук ніякої заяви до Окружного адмінсуду Києва не подавав

Інформація про нібито подану заяву в Окружний адміністративний суд міста Києва прем’єр-міністром Гончаруком не відповідає дійсності, заявили у пресслужбі уряду

Інформація про нібито подану заяву в Окружний адміністративний суд міста Києва прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком не відповідає дійсності. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Кабміну на урядовому порталі.

«Вся інформація про діяльність Прем‘єр-міністра України публікується на офіційних ресурсах Уряду та сторінках Глави Уряду в соціальних мережах», - наголошується у повідомленні.

Як повідомлялось, президент Володимир Зеленський оголосив, як він бачить зміни в урядіЗокрема, на зустрічі з фракцією «Слуга народу» Зеленський оголосив, що бачить новим прем'єром Дениса Шмигаля.

Нагадаємо, раніше у пресслужбі Окружного адміністративного суду Києва повідомили, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук нібито подав заяву про забезпечення позову, у якій відповідачем вказано спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, а третьою особою – президента Володимира Зеленського.

Ввечері 2 березня нардеп від «Слуги народу» Олександр Дубінський заявив, що президент Володимир Зеленський зустрівся з Олексієм Гончаруком, після чого останній написав заяву на звільнення.

Нагадаємо, перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук, коментуючи можливі кадрові призначення в Кабміні, повідомив, що наразі є декілька робочих варіантів.

Також нагадаємо, що ЗМІ назвали три кандидатури на пост міністра оборони України.

До слова, у Кабінеті міністрів України може з'явитися посада віцепрем'єр-міністра з питань оборони.

За інформацією ЗМІ, посаду силового віцепрем'єра може посісти чинний міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Нагадаємо, протягом останнього тижня в Україні обговорюють можливу відставку прем’єр-міністра Олексія Гончарука. Проте 2 березня Гончарук заявив, що жодних заяв про відставку не писав.

«Главком» з посиланням на власне джерело в Офісі президента повідомляв, що на позачерговому засіданні Верховної Ради у середу, 4 березня, відбудеться голосування за відставку прем’єра Олексія Гончарука.

Якщо глава уряду Олексій Гончарук піде у відставку, то, відповідно до законодавства, Денис Шмигаль автоматично стане виконувачем обов’язків прем’єр-міністра.

У п’ятницю, 28 лютого, відбулася зустріч Гончарука із президентом Володимиром Зеленським, де президент дорікав прем’єру за незадовільну роботу Кабміну.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: