Російське вторгнення. Нардеп від ОПЗЖ вважає, що світ «лякає людей»

 Російське вторгнення. Нардеп від ОПЗЖ вважає, що світ «лякає людей»
Політик не вважає реалістичним сценарій військового наступу РФ на Україну
фото: скріншот з відео

«По-перше, я не вірю у наступ і абсолютно впевнений, що його не буде»

Народний депутат від ОПЗЖ Юрій Бойко взявся захищати країну-агресорку та почав переконувати, що Росія не нападе на Україну. Про це проросійський політик заявив, відповідаючи на запитання телеведучої у прямому етері токшоу «Право на владу».

«По-перше, я не вірю у наступ і абсолютно впевнений, що його не буде. І всі ці балачки про те, що в нас завтра наступають там, вивозять всі посольства, це неправда», – сказав співголова ОПЗЖ.

Абсолютно неможливим Юрій Бойко також вважає визнання Росією так званих «ДНР» і «ЛНР». «Годі лякати людей». Ані вторгнення не буде, ані визнання «ДНР» Росією!», – наголосив Бойко, коли політика запитали про те, яким чином він реагуватиме на такі дії країни-агресорки.

Проросійський політик проігнорував те, що Рада Державної Думи РФ 14 лютого розгляне проєкт звернення КПРФ щодо визнання терористичних «ДНР» та «ЛНР». Спікер Держдуми В'ячеслав Володін розповів, що «Єдина Росія» висловилася за постачання до «Л/ДНР» військової продукції та надання «соціальної допомоги» мешканцям.

Варто зазначити, що Юрію Бойку вже ставили запитання щодо його дій в разі наступу в етері токшоу «Свобода слова Савіка Шустера» у грудні минулого року. Тоді він неохоче відповів на це запитання тільки після того, як йому кілька разів повторили його.

Зазначимо, президент США Джо Байден закликав американців негайно залишити територію України через загрозу вторгнення російської армії.

Раніше повідомлялося, що Велика Британія відкликає частину співробітників посольства в Україні та членів їх сімей у відповідь на «зростаючу загрозу» з боку Росії.

Також минулого місяця стало відомо, що Уряд Австралії рекомендував усім громадянам країни негайно покинути територію України.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: