Поліція знову допитує депутатку Скороход після її заяви про вбивство коханого

Поліція знову допитує депутатку Скороход після її заяви про вбивство коханого
Правоохоронці провели вже близько 20 експертиз та понад 10 допитів тих, хто спілкувався з Поляковим. Серед них була й Скороход
фото з відкритих джерел

Заступника глави МВС здивувало, що заява про можливе вбивство Полякова пролунала в ефірі телеканалу

Національна поліція запросила народну депутатку Ганну Скороход для повторного допиту після того, як вона заявила, що її співмешканця нардепа Антона Полякова було вбито. Про це пише «Інтерфакс-Україна» з посиланням на першого заступника міністра внутрішніх справ Євгена Єніна.

За його словами, допит проводиться у понеділок увечері.

«З урахуванням останніх обставин… (заяв – ред.) народного депутата, вона була прямо сьогодні запрошена для другого допиту, який у ці хвилини проводиться. З урахуванням характеру цих останніх заяв Нацполіція найближчим часом оприлюднить детальнішу інформацію, мало що не з хронометражем останніх годин життя пана Полякова», – сказав заступник міністра внутрішніх справ.

За словами Єніна, його здивувало, що заява про можливе вбивство Полякова пролунала в ефірі телеканалу.

«Саме тому я хотів би закликати всіх громадян, які, можливо, володіють інформацією про обставини смерті пана Полякова, не чекати місяць, а одразу інформувати про це органи Національної поліції», – додав він.

Єнін розповів, що правоохоронці провели вже близько 20 експертиз та понад 10 допитів тих, хто спілкувався з Поляковим в останні години та дні його життя. Серед них була й Скороход.

Нагадаємо, у неділю депутатка – наречена Полякова Ганна Скороход заявила, що її коханого вбили.

Нардепа Антона Полякова знайшли мертвим у таксі уночі 8 жовтня. Полякова знайшли у таксі, яке патрульні спинили за порушення правил. Полякова нудило у машині, а потім почалися конвульсії. Швидка не змогла його врятувати.

За даними поліції, ввечері Поляков разом зі своїм знайомим Русланом Джабулатовим відпочивав в одному з розважальних закладів Києва, де вживав алкогольні напої.

Також соратник Полякова розповів про останні години життя нардепа.

Зазначимо, відео останніх хвилин життя нардепа Полякова злили в мережу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: